A város dolgai
Zápisnica zo zasadnutia obecného zastupiteľstva z 11. marca 1903. O.i. hlavný slúžny Tomáš Füzesséry oznámil, že Štefan (István) Sulyovszky, bývalý hlavný richtár a hlavný právny zástupca mesta Michaloviec bol Jeho Veličenstvom vymenovaný za kráľovského radcu