Szinház - Palamedes
Záverečné kladné hodnotenie predstavení Monoriho spoločnosti v Michalovciach: opereta "San-Toy"; "Lóža"; Florimond Hervé "Mamselie Nitouche"; Johann Strauss "Noc v Benátkach"; hry Ferenc Herczeg "Ruka ruku umýva"; Maxim Gorkij "Na dne".