Lukács Károly az országos cigányzene versenyen
Správa o úspešnom vystupovaní niekdajšieho primáša Michaloviec na súťaži v Budapešti. Prevzatá správa uvádza, že získal zlatú medailu a čestnú cenu Domokosa Barcsayho