Függetlenségi kör
Správa o schôdzke privržencov Uhorskej strany nezávislosti v Michalovciach, na ktorej sa rozhodli zvolať verejnú schôdzku 22. novembra 1903 a založiť Kruh strany nezávislých. Text výzvy prípravného výboru.