Tisztelt olvasóinkhoz! - Kállai, Jozef
Redakčný príhovor pred vstupom do IX.ročníka. Týždenník bude od nového roku politická tlač, ale nestranná. Stojí na pozíciách vyrovnania z roku 1867, bude bojovať za hospodársku samostatnosť Uhorska a za maďarskú armádu. Bude chrániť záujmy Michalovského okresu, podporovať pomaďarčovanie a starať sa o rubriku krásnej literatúry.