Városi közgyülés
Správa o jarnom zasadnutí obecného zastupiteľstva v Michalovciach v roku 1903 a o jeho programe. O.i. požiadali ministerstvo školstva, aby ponechalo opakovaciu hospodársku školu na ďalší rok bez príspevku mesta. Rozdelili kvótu na verejné práce.