Színházi jelentés - Monori, Alexander
Riaditeľ putovnej divadelnej spoločnosti sa predstavuje otvoreným listom občanom Michaloviec a okolia. Uvedie 20 predstavení, ktoré začne 4. júla 1903 Molnárovou veselohrou "Pán doktor". Operetný a činoherný repertoár. Ceny miest a predplatného.