A függetlenségi kör estélye
Správa o vydarenom večierku michalovského kruhu nezávislej strany. V programe vynikol umelecký prednes básne členkou Košického národného divadla Flóry Fáyovej aj hudobné čísla košických hostí a humoristické čítanie dr.Barna Buzu v podaní Andora Hollóa.