Mathiász József
Medailónik venovaný riaditeľovi Štátnej ľudovej školy v Michalovciach pri 30. výročí pôsobnosti v meste: zaslúžil sa o poštátnenie školy, zriadenie opakovacej hospodárskej školy, vyučovanie dospelých, založenie podporného učiteľského spolku, pomaďarčovanie mesta. Podrobný program a popis osláv. Odovzdanie zakladacej listiny "Základiny Jozefa Mathiásza" na 1600 K. Odhalenie portrétu oslávenca