Iskolai értesitö
Údaje zo Správy michalovských ľudovýchovných ústavov: v škôlke bolo 240 detí, ľudové školy navštevovalo 918 žiakov, hospodársku opakovaciu školu 105 a remeselnícku učňovskú školu 168 chovancov. Učiteľský zbor má 25 členov.