Az 1905. évi képviselö választók névjegyzéke
Správa o počte voličov v 8 volebných okresoch Zemplínskej župy: 25.926. Z toho na Sátoraljujhely (okres) pripadá 3005, Kráľovský Chlmec 2908, Trebišov 3132, Michalovce 4876 a na Humenné okres 7435 voličov.