Képviselöi beszámoló
Rozsiahla informácia o priebehu poslaneckého referátu grófa Andreja Hadika-Barkóczyho v Michalovciach 4. januára 1905, ktorému, bez ohľadu na politickú príslušnosť, jednomyseľne ponúkli mandát. Gróf Hadik-Barkóczy zdôvodnil postup organizovanej opozície pri Tiszovom protiústavnom postupe v parlamente. Rečníci strany nezávislosti a iní navrhujú za Michalovský okres len grófa Hadika-Barkóczyho. Príhovor mali aj Gejza a Teodor Andráši