Képviselöjelöltünk gróf Hadik-Barkóczy Endre
Fotografia poslanca. Symbolické heslo jeho zástavy - ochrana neporušiteľnosti tisícročnej ústavnosti. Stručný náčrt jeho verejnej činnosti, funkcií, vysokých ponúk v kráľovských službách. Pozná krajové pomery, niet pochýb, že vyjde z volieb víťazne