A nagymihály hanajnai iparvasut - R-s
Popis plánovanej trate a mostov, ktoré sa majú postaviť pre potreby ťažby, spracovanie a predaja dreva z lesov grófa A.Sztárayho pri Jovsi, prenajatých účastinnou spoločnosťou Magyar Bükkfaipar (Uhorský priemysel bukového dreva), s využitím časti hospodárskej železnice, postavenej menovaným grófom v roku 1906.7