Laborcszög átcsatolása
Uverejnenie listu čitateľa novín, ktorý obviňuje župné úrady, že sú pod vplyvom istého cudzozemského pána a za náhradu za Stráňany nechcú dať Užskej župe určité dediny. Poznámka novín o nepravdepodobnosti tejto správy.