A nagymihályi kereskedelmi és hitelbank részvénytársaság
Dňa 10. januára 1917 na zasadaní riaditeľstva a revíznej komisie vyhodnotila výsledky za rok 1916. Uvedené výsledky budú navrhnuté 11.februára 1917 valnému zhromaždeniu k prijatiu.