Gálszécs a helyközi telefonforgalomban
Správa o začatí telefónnej prevádzky v Sečovciach od 26. októbra 1908 s poukázaním na nespravodlivosť. V Sečovciach je len 10 predplatiteľov a v Michalovciach už 40 - napriek tomu Sečovce dostali prednosť