Közgyülés
Michalovský valcový mlyn a elektráreň, účastinná spoločnosť 11. februára 1917 na výročnom riadnom valnom zhromaždení pod vedením riaditeľa predsedníctva Batolomeja (Bertalan) Czibura o.i. schválili výsledky záverečných účtov, udelili absolutórium riaditeľstvu a revíznej komisii, zvolili nových členov riaditeľstva a revíznej komisie. Menoslov