Közgyülés
Správa o priebehu výročného riadneho valného zhromaždenia Michalovskej obchodnej a úverovej banky, účastinnej spoločnosti 11.februára 1917 pod vedením riadneho predsedu Dr. Mareka (Márk) Widdera. O.i. spomenuli pamiatku a zásluhy zosnulého člena riaditeľstva, zakladateľa ústavu Ignáca Rosenberga; schválili hlásenia o záverečných výsledkoch; udelili absolutórium riaditeľstvu a revíznej komisie; doplnili revíznu komisiu - menoslov.