Sportünnepély - O.
Michalovský Atletický klub usporiadal 8. júla 1917 slávnosť. Výťažok venujú na úpravy tenisového kurtu. Hodnotí sa trénerská práca rytiera Karola Riebela. Ďalší usporiadatelia: Edmund Sötér, Imrich Löwy a Gustáv Rontsinszky.