A Nagymihályi Takarékpénztár R.T.-
Voľby predstavenstva Michalovskej sporiteľne účastionnej spoločnosti v Michalovciach 8. februára 1917 na zasadaní riaditeľstva pod vedením predsedu grófa Alexandra Sztárayho zvolili za predsedu Bartolomeja Czibura, za spolupredsedu Ferdinanda Ehrenheim Schytru a Ladislava Szmrecsániho za podpredsedov, zástupcu riaditeľa ústavu Bartolomeja Widdera za riaditeľa