Halálozás
Správa o smerti generálneho riaditeľa pivovaru "Király" v obci Nagykanizsa (HU) 16. apríla 1917. Menovaný pôsobil aj ako člen riaditeľskej rady pivovaru "Király" v Michalovciach a mal veľké zaásluhy na jeho rozvoji.