Az adókivető bizottság megalakitása
Minister financií za predsedu na výpočet daní pre okres Michalovce v roku 1917 stanovil tamojšieho advokáta Jozefa Kállaiho. Za podpredsedustanovili generálneho riaditeľa Michalovskej obchodnej a úverovej banky Mórica Brünna, za člena poštového úradníka Júliusa Rosznákyho. Menoslov ďaľších členov.