Közgyűlés
Referát z valného zhromaždenia Michalovskej hospodárskej banky, účastinnej spoločnosti v Michalovciach 11. marca 1917. Zasadanie viedol Dr. Samuel Glück, predseda riaditeľskej rady. Absolutórium riaditeľstvu a revíznej komisii. Doplnenie chýbajúcich členov predstavenstva. Upisovanie vojnovej pôžičky dosiahlo dva milióny päťstotisíc korún.