Vármegyei bizottsági tagok választása
Správa o voľbách do do župných komisií za obvod Nacina Ves v roku 1905. Delegovaní boli: Peter Zápotoczky, Bartolomej Barna, Dr. Ľudovít Eperjessy, Alexander Ferenczy a inžinier Karol Szladek.