Birtok parcelázás
Vdova Ödönné Szirmay a Dr. Alex Ferenczy predali svoj 900 jutorvý statok v Nacinej Vsi Hermanovi Starkovi z Michaloviec. Statok sa rozparceluje medzi roľníkmi z Petrovca, Nacinej Vsi, Suchého a Lesného.