Földvétel
Daľší predja pozemkov zo statku vdovy Ödönné Szirmay a Dr. Alexa Ferenczyho v katastri obce Nacina Ves v roku 1907. Predali celkove 60 uhorských jutár pozemkov za 60 tisíc korún pre gazdov z obce Petrovce.