A közigazgatási bizottság ülése
Zo zasadania administratívnej komisie Zemplínskej župy dňa 13. apríla 1908 s hlavným županom Gyulom Mecznerom, z ktorého sa uvádza návrh na udelenie odmien tým učiteľom, ktorí dlhšie pôsobia na jednom mieste. Medzi 10 odmenenými je aj D. Puha z obce Nacina Ves