Uj vármegyei bizottsági tagok : Noví členovia župného zastupiteľstva
Na uprázdnené miesta členovzastupiteľstva Zemplínskej župy boli dňa 29. novembra 1909 z Nacinej Vsi zvolení Koloman Mertens a Ján Joós.