Megyebizottsági tagok választása
V Michalovskom okrese na uprázdnené miesta členov výborov zvolili v Nacinej Vsi Jána Pajora obvodného notára za Michalovce-vidiek. V Malčiciach Tihaméra Stépána, v Rakovci nad Ondavou slúžneho Jozefa Somodyho, v Pozdišovciach Júliusa Füzesséryho močaranského notára [Močarany dnes Michalovce]