Népszövetség
Správa o tom, že 27. februára 1910 bolo zhromaždenie katolíckehj ľudovej jednoty v Nacinej Vsi pri Michalovciach, kde pod vedením Jána Lukácsa vstúpilo do jednoty ďaľších 90 členov. Celkove je v jednote 150 členov.