Tanitói kinevezések
Správa o tom, že gréckokatolícky biskup z Prešova Dr. Ján Váli menoval gréckokatolíckych učiteľov-kantorov vo februári roku 1911.Július Demjanovich bol menovaný do Mikovej a Michal Suchy z Nižnej Jablonky bol preložený do Osadného.