Templomszentelés
Správa o odchode košického biskupa Dr. Augustína Fischer-Colbrieho v sprievode konzistoriálneho notára Dr. Gejzu Feketeho do lastoviec na Zemplíne a odtiaľ na vysviacku nového kostola do Nižného Hrušova.