A varannói műkedvelők
... pripravujú na október 1902 hru Gézu Gárdonyiho: Víno. Scénu pre toto i ďaľšie predstavenia zhotoví poslucháč akademického maliarstva Gejza Zoltán. Správa vyzýva Sninu aj Stropkov aby nasledovali príklad Vranova.