Vizinalbahn Konzession
Správa o tom, že ministerstvo obchodu udelilo koncesiu výstavby železničnej trate Trebišov-Sečovce-Vranov budapeštianskemu podnikateľovi Ignácovi Pallósovi. Vicinálka má byť s parným pohonom z Trebišova do Sečoviec