Terebes vártartománya - Dongó Gy., Géza
Darovacia listina Ferdinanda III. z roku 1637 pre grófa Jána Drugetha, generála Horného Uhorska o darovaní Trebišovského hradu a 31 dedín v 3 župách. Latinské znenie listiny.