Zemplénvármegye politikai és helyrajzi ösmertetése.71 72 - Matolay, Etele
... pokračovanie prináša informácie o Zemplínskom Hradišti a podrobné historické údaje o Trebišove, hrade a jeho pánoch od roku 1254 do roku 1786. Podobnejšie o Perényiovcoch a o dohadoch okolo hrobky Petra Perényiho, reformáta v kostole Pavlínov.