Felekezeti irány a nevelésben
Úvodník kritizuje rozhodnutie valného zhromaždenia evanjelického a.v. potiského dištriktu o založení mládežníckych spolkov na stredných školách, pretože vidí v nich pôvodcov náboženských nesvárov