Kassa plébanosa
Správa o vymenovaní Ľudovíta (Lajos) Konrádyho za farára mesta Košice, keďže toto miesto sa smrťou Andreja (Endre) Kozoru protonotára-prepošta, kanonika uvoľnilo. V prípade zdržiavania vymenovania zo strany biskupa uvedenie do funkcie vykoná Karol (Károly) Belky, opát-kanonik.