Kitüntetések és elismerés
Správa o vyznamenaní Dr. Melchiora (Menyhért) Takácsa, jasovského premonštrátskeho prepošta stredným krížom rádu sv. Štefana; ďalej o vyznamenaní mestského lekára Košíc Dr. Gejzu (Géza) Nagya s titulom "kráľovský radca".