Oltár és harangmegáldás
Farár-dekan v Hanušovciach (PO) Peter (Péter) Kravec vysvätil 31. januára 1909 v Lehnici tri nové oltáre, v Havke dve zástavy, sochu Ježiša Krista, kríž a jeden zvon, ktorý bol z americkej zbierky zakúpený za 420 korún od trnavskej firmy Fischer.