Kérelem - Flatsker, Nándor
Predstavený rádu minoritov v Levoči obracia sa so žiadosťou na obyvateľstvo mesta o milodary s cieľom obnovený kostol vybaviť vežovými hodinami, čo je všeobecným prianím verejnosti.