Der Bau Wallfahrtskirche auf dem Lőcse der Marienberge ...
O rôznej dobročinnosti veriacich v prospech tohto kostola vo výstavbe s uvedením jeho architektonického riešenia. Návrh na získanie dvoch nepoužívaných zvonov, pôvodom z kežmarského Thökölyho hradu, t.č. v majetku levočských jezuitov.