Bubics Zsigmond temetése : Az utolsó út : A temetési szertartás rendje
Článok o veľkej sústrasti z príležitosti pohrebu bývalého košického biskupa Žigmunda Bubicsa so správou o priebehu pohrebného ceremoniálu.