A kassai püspök nyilatkozata
Uverejnenie rozhovoru s košickým biskupom Augustínom Fischer-Colbrie, ktorého noviny Budapesti Hirlap obvinili, že berie 2 platy, ako biskup a ako ostrihomský kanonik. Biskup uvádza tieto údaje na správnu mieru vyčíslením príjmov a výdajov z košického biskupstva.