Templomszentelés Makranczon
Správa o vysviacke r.kat.kostola 20.augusta 1907, ktorý postavil staviteľ J.Balogh z financií moldavského dekana A.Magocsyho, obyvateľov a príspevkov vysťahovalcov v Amerike.