Der Koadjutor des Bischofs Bubics
Dokončenie kanonickej vizitácie Augustína (Ágost) Fischer-Colbrie. Úradným dekrétom bol vymenovaný v decembri 1904 za koadjutora košického biskupa Žigmunda Bubiča (Zsigmond Bubics).