Bubics Hymnus
Hymnu zložil Ulrik [Oldřich] Hemerka z príležitosti diamantovej omše košického rímskokatolíckeho biskupa Žigmunda Bubiča (Zsigmond Bubics). Skladba bola daná do tlače. Hodnotenie skladby ako aj činnosti biskupa. Text hymny zložil János Aba.