Dr. Sziárd Stöhr Ĺ - R.i.p
Nekrológ penzionovaného profesora vyššieho gymnázia v Košiciach, člena premonštrátskeho rádu Dr. Konštantína [Antona] Stöhr-a s uvedením jeho krátkeho životopisu a pôsobenia na Košickej kráľ.právnickej akadémii. Menovaný bol členom mnohých kultúrnych a podporných spolkov.