Trauer des Premonstratenser Ordens
Krátko zo životopisu Floriána Zubriczkého, penzionovaného (rok 1908) profesora premonštrátskeho gymnázia v Rožňave pri príležitosti jeho úmrtia. Menovaný bol členom konventu v Lelesi, kde po r.1908 sa zaoberalkrajinským archívom. [Narodený 12.11.1832 v Királyszép(?), Šarišská župa. Údaje brané z: "A jaszóvári premontrei kanonokrend jubileumi névtára 1802-1902.-Budapešt: Stephaneum nyomása, 1902.- S.288.]